Logo - Stillwood
Produkty

Kategórie produktov

Vinylan Objekt

Popis

CENNÍK Vinylan Objekt Ziro E-Shop

Pôsobivo krásna a s vynikajúcimi technickými vlastnosťami – to je kolekcia Vinylan objekt. Táto dizajnová vinylová podlaha vás presvedčí. Podlaha Vinylan objekt je protišmyková, odolná voči chemikáliám, do vysokej miery odolná voči svetlu, odolná voči popáleniu cigaretou, vhodná pre kolieska a predovšetkým mimoriadne odolná proti opotrebovaniu a oderu. Tu najvyššia estetika spĺňa maximálnu funkčnosť. Vinylan objekt má extrémne vysokú objemovú hmotnosť, 0,55 mm hrubú vrstvu odolnú proti opotrebeniu vhodnú pre objekty a štruktúrovaný povrch. Vinylan objekt je možné použiť takmer kdekoľvek.

Objekt Vinylan je k dispozícii v troch rôznych verziách:

Objekt Vinylan 11 mm s HDF je perfektnou podlahovou krytinou ktorá disponuje vlastnostami ako príjemné teplá na dotyk, zvuková a tepelná izolácia a ľahká inštalácia.

Objekt Vinylan Hydro 5,2 mm je možné optimálne použiť tam, kde je predovšetkým kladený dôraz na vlhkosť v miestnosti, nízku inštalačnú výšku a ľahkú inštaláciu.

Vinylan object KF s 2,0 / 2,5 mm je ideálna vinylová podlaha nad podlahové kúrenie na schody a veľké plochy. Vinylan objekt KF je možné dokonca nalepiť na stenu.

Súbory na stiahnutie

Vinylan objekt